Vår, høst og sommer i Geilo

Geilo er ikke kun en vinterdestinasjon. Den vakre naturen rundt Geilo tiltrekker mange turister som er ute etter aktive ferier i vakker natur på bart føre. Fra å være inngangsporten til Hardangervidda med et rikt tilbud av opplevelser innen fjellvandring, jakt, fiske, hundekjøring og mer til å oppleve de rå naturkreftene i elvene rundt Dagali, vil Geilo tilfredsstille de fleste behov.
Rafting og opplevelser i Dagali

Dagali Opplevelser

Dagali Opplevelser byr på spennende aktiviteter perfekt for vennegjenger ute etter adrenalinkick og uforglemmelige opplevelser, med alt fra rafting til bilslalom og paintball.

Mer om Dagali Opplevelser
Sykling Geilo

Sykling Geilo

Sykling i og rundt Geilo er umåtelig populært, og den vakre naturen byr på unikeopplevelser fra sykkelsetet. Man kan nyte veier og stier, men for de som vil oppleve ekstra spenning og adrenalin kan prøve downhillsykling.

Mer om Sykling Geilo
Hesteridning Geilo

Hesteridning Geilo

Med kort avstand til Hardangervidda har man en fantastisk mulighet til å oppleve hesteridning i Norges største nasjonalpark.

Mer om Hesteridning Geilo
Kano Geilo

Kano Geilo

Lei en kano for en dag og utforsk den vakre Ustedalsfjorden med Kano. En perfekt dag i stille og fredelige omgivelser venter.

Mer om Kano Geilo
Rafting

Rafting Geilo

Numedalslågen er kjent som en av Nord-Europas beste raftingelver og tiltrekker raftingelskende fra store deler av Europa. Opplev rafting for alt fra nybegynnere til viderekomne.

Mer om Rafting Geilo
Golf Geilo

Golf Geilo

Vestlia Resort har en 9 hulls golfbane i flotte omgivelser ved vannet, 800 meter over havet.

Mer om Golf Geilo
Geilo.no/Fotograf Terje Bjørnsen

Fiske i Geilo

Området rundt Geilo og Hardangervidda er perfekt for fisking. Med over 80 vann og elvestrekninger er det et utmerket sted for å få ørret og røye på kroken.

Mer om Fiske i Geilo