Hotell Geilo

Geilo tilbyr flere hotell av varierende standard og kvalitet. Enten man ønsker nærhet til alpinbakken, langrennsløyper, afterski og Geilo sentrum finner man det hotellet i Geilo som passer for deg. Nedenfor finner du en liste over hotell i Geilo med en liten presentasjon til hotellene.
Dr Holms Hotel

Dr Holms

Dr. Holms Hotel er Geilos eldste hotell, og åpnet samtidig med Bergensbanen i 1909. Det ærverdige spahotellet har en rik historie over en epoke på mer enn 100 år, og byr på avslapning og spennende aktiviteter.

Mer om Dr Holms
Highland Hotel

Highland Hotel

Highland Hotel ligger midt i Geilo sentrum, med perfekt beliggenhet nær alpinbakker. Hotellet med spavdeling passer perfekt for skientusiaster, og tilbyr en pulserende afterski.

Mer om Highland Hotel
Vestlia Resort

Vestlia Resort

Vestlia Resort har en perfekt beliggenhet for skientusiaster med tilgang til alpinbakker og langrennsløyper rett utenfor døra. Vestlia ble i 2012 kåret til Norges beste ski resort.

Mer om Vestlia Resort
Ustedalen Hotell

Ustedalen Hotel

Ustedalen Hotell er et familievennlig høyfjellshotell med beliggenhet 350 meter fra alpinbakkene ved Geilolia og 1000 meter inn til Geilo sentrum. Hotellet byr på trivelig overnatting til en rimelig pris.

Mer om Ustedalen Hotel
Bardøla Høyfjellshotell

Bardøla Høyfjellshotell

Bardøla Høyfjellshotell ligger idyllisk til utenfor Geilo sentrum, og er et barnevennlig hotell perfekt for aktive ferier både sommer- og vinterstid.

Mer om Bardøla Høyfjellshotell
Lia Fjellhotell

Lia Fjellhotell

Lia Fjellhotell ligger 14 km fra Geilo, men kan skryte av en fantastisk utsikt over Hardangervidda og et eget skitrekk for alpint rett utenfor døra. Hotellet er også perfekt for langrennsferier.

Mer om Lia Fjellhotell