Vestlia Resort

Vestlia Resort har en perfekt beliggenhet for skientusiaster med tilgang til alpinbakker og langrennsløyper rett utenfor døra. Vestlia ble i 2012 kåret til Norges beste ski resort.

Dette firestjerners hotellet er innredet i koselig "lodge"-stil, har perfekt beliggenhet ved Geilolia Skisenter, og gjester kan spenne på ski/snowboard og nyte perfekte snøforhold i bakken og i løypene rett utenfor hotellet.

Geilolia Resort tilbyr også en enorm spaavdeling på 1000 kvm hvor man kan nyte massasje, svømmebasseng, jacuzzi, sauna og et stort treningssenter. Her kan man ta i bruk tilbud som personlig trener, aerobic og spinningtimer, og et stort utvalg av kondisjons- og treningsapparater.

Hotellet er også stolt av å kunne kalle seg for et barnevennlig hotell, og tilbyr et populært innendørs lekeland med sklier, ballrom, klatretau og mye mer.

Vestlia Resort har en trivelig restaurant hvor man får servert god mat av tilberedt av lokale ingredienser. For småretter og god drikke kan man besøke Kafe Lobby. Jegerbaren er en avslappet lounge hvor man kan nyte god drikke før og etter maten. Jegerbaren er også åsted for en rolig og avslappet afterski etter en dag i bakken.

Besøk hjemmesiden